Stipendie til internationale sommerskoler i USA

Sommerlejr i USA
Camp Rising Sun Alumni Association of Denmark (CRSAAD) indbyder i samarbejde med Louis August Jonas Foundation (LAJF), USA, til ophold på en international sommerlejr i Clinton cirka 150 km nord for New York City i USA. Lejrene (en for drenge+non-binære og en for piger og non-binære) varer fire uger og afholdes i perioden juni til august. Læs mere om Camp Rising Sun og oplevelsen her.

Opholdet og rejsen til USA dækkes af stipendiet og er derfor gratis.

Generelt
Sommerlejrene har til formål at fremme international forståelse og medvirke til deltagernes personlige udvikling i samarbejde med jævnaldrende med forskellig kulturel, religiøs, national og social baggrund. Ansøgerne skal i kraft af deres personlige kvaliteter kunne bidrage positivt til sommerlejrenes internationale fællesskab.

Lærere anmodes om at henlede egnede elevers opmærksomhed på stipendierne. Ansøgerne skal være født mellem 24. august 2006 og 20. juni 2008. 

Tidsfrister
Ansøgningsfrist for danske ansøgere: 15. februar 2023.

Der vil blive afholdt personlige interviews med udvalgte ansøgere lørdag 4. marts 2023

Kun ansøgere, der indkaldes til interview er med i betragtning til legaterne. Alle ansøgere får dog svar senest 20. marts.

Sådan søger du et stipendie til Camp Rising Sun

Yderligere oplysninger
I topmenuen her på siden samt i toppen af denne artikel, findes beretninger fra andres ture, informationer om CRS generelt samt links til lejrene.

Yderligere oplysninger hos udvælgelseskomiteen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.