Stipendie til internationale sommerskoler i USA

Sommerlejr i USA
Camp Rising Sun Alumni Association of Denmark (CRSAAD) indbyder i samarbejde med Louis August Jonas Foundation (LAJF), USA, en dansk dreng og en dansk pige til ophold på en international sommerlejr i Clinton cirka 150 km nord for New York City i USA. Lejrene (en for drenge og en for piger) varer fire uger og afholdes i perioden juni til august. Læs mere om Camp Rising Sun og oplevelsen her.

Opholdet og rejsen til USA dækkes af stipendiet og er derfor gratis.

Generelt
Sommerlejrene har til formål at fremme international forståelse og medvirke til deltagernes personlige udvikling i samarbejde med jævnaldrende med forskellig kulturel, religiøs, national og social baggrund. Ansøgerne skal i kraft af deres personlige kvaliteter kunne bidrage positivt til sommerlejrenes internationale fællesskab.

Lærere anmodes om at henlede egnede elevers opmærksomhed på stipendierne. Ansøgerne skal være født mellem 30. juni 2000 og 30. juni 2002.

Tidsfrister
Ansøgningsfrist: 10. januar 2017.

Der vil blive afholdt personlige interviews med udvalgte ansøgere søndag den 5. februar 2017.
Kun ansøgere, der indkaldes til interview i ugen op til den 5. februar, er med i betragtning til legaterne. Alle ansøgere får dog svar senest 1. marts.

Sådan søger du et stipendie til Camp Rising Sun

Yderligere oplysninger
I topmenuen her på siden samt i toppen af denne artikel, findes beretninger fra andres ture, informationer om CRS generelt samt links til lejrene.

Yderligere oplysninger hos sekretær for udvælgelseskomiteen:
Lise Kallesøe, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formand for udvælgelseskomiteen:
Lektor, ph.d. Martin Holger Juul, Insitut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab,
Københavns Universitet, Njalsgade 120, 2300 København S.

Næstforkvinde for udvælgelseskomiteen:
Cand. scient. anth. Mette Schlütter e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.